• Filter
Filter de resultaten

Verwijder alle filters

Merk
Even geduld

de producten worden geladen

1 artikelen

Sort on

Control condoms Non Stop Retard Condooms 12 stuks
10,99

Direct leverbaar

Hulp nog om het juiste product te vinden?
Hulp nog om het juiste product te vinden?

Stel je vraag hier.

Condooms voor Langdurig Plezier: Verleng je Genot

Voor degenen die hun seksuele ervaring willen verlengen, zijn condooms voor langdurig plezier de perfecte keuze. Deze condooms bevatten speciale verdovende middelen zoals benzocaïne, die helpen om de gevoeligheid te verminderen en voortijdige ejaculatie te voorkomen. Hierdoor kun je langer genieten van intieme momenten met je partner.

Waarom Kiezen voor Condoombescherming voor Langdurig Plezier?

  • Verlengd Genot: De verdovende middelen in deze condooms helpen om de gevoeligheid te verminderen, waardoor je langer kunt doorgaan.
  • Betrouwbare Bescherming: Net als bij standaard condooms bieden deze condooms effectieve bescherming tegen SOA's en ongewenste zwangerschap.
  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van hoogwaardig latex of latexvrije materialen, bieden ze zowel comfort als veiligheid.
  • Gemakkelijk in Gebruik: Deze condooms zijn eenvoudig aan te brengen en zitten comfortabel, zodat je je kunt concentreren op het moment.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe werken condooms voor langdurig plezier?
Deze condooms bevatten een kleine hoeveelheid verdovingsmiddel zoals benzocaïne aan de binnenkant, wat helpt om de gevoeligheid te verminderen en de ejaculatie te vertragen.

2. Zijn condooms voor langdurig plezier veilig?
Ja, deze condooms zijn veilig en zijn grondig getest om zowel bescherming als het verlengen van het genot te bieden.

3. Hoe lang werkt het verdovingsmiddel in deze condooms?
Het effect van het verdovingsmiddel kan variëren, maar het is ontworpen om de gevoeligheid te verminderen voor de duur van de geslachtsgemeenschap.

4. Kan ik allergisch reageren op het verdovingsmiddel in deze condooms?
Hoewel allergische reacties zeldzaam zijn, is het mogelijk. Als je een branderig of irriterend gevoel ervaart, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts.

5. Kunnen deze condooms ook gebruikt worden voor orale seks?
Het wordt niet aanbevolen om condooms met verdovende middelen voor orale seks te gebruiken vanwege de mogelijke smaak en verdovende werking in de mond.

6. Waar kan ik condooms voor langdurig plezier kopen?
Onze condooms voor langdurig plezier zijn beschikbaar in onze webshop en worden discreet verzonden. Bekijk ons assortiment en kies de optie die het beste bij jou past.

Filter resultaten (1)
Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen