Ruilen en retourneren

BurlesqueOnline doet haar uiterste best om niet alleen de beste kwaliteit te bieden, maar ook om er voor te zorgen dat het beeld wat we online schetsen, zo dicht mogelijk komt bij de werkelijkheid om teleurstellingen te voorkomen.

Uiteraard kan het voorkomen dat je je bestelde product(en) wilt retourneren, dat is bij ons geen probleem. Binnen 14 dagen mag je het bestelde product retour melden. Hieraan zijn wel een paar voorwaarden gebonden, die lees je hieronder.

Sommige artikelen kunnen uit hygiënisch of veiligheidsoogpunt niet omgeruild worden of retour worden genomen:
- Ondergoed
- Kousen en panty's
- Bodystockings
- Badkleding
- Pruiken
- Oorbellen en piercings
- Tepelplakkers
- Toys/ seksspeeltjes (uitzondering is als de seal niet verbroken is/ de verpakking niet is geopend)

Verder is het belangrijk dat je kleding zoveel mogelijk in originele staat aan ons teruggestuurd wordt, het liefst in de originele verpakking. Natuurlijk mag je na ontvangst je product passen, maar als je kleding duidelijk gedragen is kunnen we dit niet retour nemen. Let er bij het passen dus op dat je de kleding niet beschadigd of kreukt. Ook mag de kleding geen draagsporen, zoals bijvoorbeeld een zweet-, rook-, wasmiddel- of parfumlucht bevatten. Let hier dus goed op als je rookt in huis.

Mocht je product niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen dan behouden we ons het recht voor om je retour te weigeren.

Nadat je je retour hebt aangemeld krijg je nog 14 dagen de tijd om je pakket aan ons terug te sturen. Je krijgt een persoonlijk retourlabel waarmee je je pakket naar ons retour kunt sturen. Zo weten we precies alle details over je retourzending en kunnen we de retouren beter en efficiënter verwerken. Pakketten die zonder dit persoonlijke retourlabel, bijvoorbeeld via een andere verzender aangeboden worden of niet vooraf zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen.

Om alles goed te laten verlopen hebben we hiervoor ons retourproces opgesteld:

1. Meld je retour aan, dit kan per mail of telefonisch, als je je bestelnummer bij de hand hebt, kunnen we je sneller helpen.
2. Na het aanmelden van je retour kun je het pakket retour sturen. Het pakket dient in originele staat teruggestuurd te worden en degelijk verpakt te zijn. Na het goedkeuren van je retouraanvraag krijg je een persoonlijk retourlabel toegestuurd. De kosten hiervoor a 6,75 euro worden in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Ook is het mogelijk je product terug te brengen, je kunt dan vooraf een afspraak maken om je pakket te retourneren bij ons bedrijfspand in Veldhoven.
3. Je aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding worden teruggestort op het rekeningnummer en via dezelfde betaalmethode waarmee de betaling is gedaan. BurlesqueOnline kan de uitbetaling pas doen op het moment dat het pakket retour is ontvangen. Daarnaast behouden wij ons het recht om, wanneer een product beschadigd retour komt, hiervoor kosten in rekening te brengen of in mindering te brengen op het te crediteren bedrag. Als hiervan sprake is zal dit uiteraard vooraf gecommuniceerd worden.

Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen