• Filter
Filter de resultaten

Verwijder alle filters

Merk
Even geduld

de producten worden geladen

8 artikelen

Sort on

Toyjoy Bend Over Boyfriend Vibrating
69,99

Direct leverbaar

Pretty love c-type Beau Lila Harnas
51,99

Direct leverbaar

Pretty love c-type Augus Arnes Lilac
51,99

Direct leverbaar

Adrien lastic Queens Strap-On Flexibel Roze Maat S
59,99

Direct leverbaar

Adrien lastic Queens Strap-On Flexibel Violet Maat M
65,99

Direct leverbaar

Adrien lastic Queens Strap-On Flexibele Dildo Violet Maat L
69,99

Direct leverbaar

Fetish Fantasy Series Strapless dubbele dildo met anale stimulator
64,99

Direct leverbaar

Fetish Fantasy Series Vibrerende Strapless Dildo
64,99

Direct leverbaar

Hulp nog om het juiste product te vinden?
Hulp nog om het juiste product te vinden?

Stel je vraag hier.

Geniet van Vrijheid met Onze Leashless Harnas Strap-ons

Onze collectie leashless harnas strap-ons is ontworpen om je de ultieme vrijheid en comfort te bieden tijdens het gebruik. Deze harnassen elimineren de noodzaak van traditionele riemen en gespen, wat zorgt voor een moeiteloze en natuurlijke ervaring.

  • Innovatief Ontwerp: Modellen zoals de Snap Strap On Harness van Rand Leather en de Curious Harness van Strap On Me bieden een uniek en stijlvol ontwerp dat comfortabel en functioneel is.
  • Verstelbare O-ringen: Deze harnassen zijn uitgerust met elastische en verstelbare O-ringen die verschillende dildo's en speeltjes kunnen ondersteunen, waardoor je je ervaring kunt aanpassen aan je voorkeuren.
  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzame materialen zoals hoogwaardig leer en nylon spandex, zijn deze harnassen comfortabel en duurzaam voor langdurig gebruik.
  • Gebruiksgemak: Zonder de noodzaak van traditionele riemen en gespen, zijn deze harnassen gemakkelijk aan en uit te trekken, wat zorgt voor een moeiteloze ervaring.
  • Veelzijdigheid: De leashless harnassen zijn geschikt voor verschillende situaties en gebruikers, van beginners tot ervaren gebruikers, en bieden de flexibiliteit die je nodig hebt voor een bevredigende ervaring.

Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een leashless harnas strap-on?

Een leashless harnas strap-on gebruikt elastische en verstelbare O-ringen om dildo's en speeltjes op hun plaats te houden, zonder de noodzaak van traditionele riemen en gespen.

Zijn deze harnassen comfortabel in gebruik?

Ja, onze leashless harnas strap-ons zijn ontworpen voor maximaal comfort en gebruiksgemak, met materialen die zacht aanvoelen en zich aanpassen aan je lichaam.

Hoe maak ik mijn harnas schoon?

Reinig je harnas na elk gebruik met een milde zeep en warm water, of gebruik een speciale reiniger voor seksspeeltjes om het schoon en hygiënisch te houden.

Zijn deze harnassen geschikt voor verschillende lichaamsmaten?

Ja, veel van onze leashless harnassen zijn verstelbaar en kunnen worden aangepast aan verschillende lichaamsmaten voor een perfecte pasvorm.

Kan ik verschillende speeltjes gebruiken met hetzelfde harnas?

Ja, dankzij de elastische en verstelbare O-ringen kunnen onze leashless harnassen verschillende dildo's en speeltjes ondersteunen, waardoor je je ervaring kunt aanpassen aan je voorkeuren.

Filter resultaten (8)
Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen