Verzending & track en trace

Wij doen ons best om te zorgen dat het door jou bestelde pakket zo snel mogelijk in jouw bezit is. Op de productpagina staat een indicatie van de leverdag. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Voor het afrekenen zie je de verzendkosten van jouw bestelling op de check out pagina, deze worden berekend aan de hand van het gewicht. Bij een bestelling boven de € 90,- verzenden wij gratis. Ook afhalen bij ons in Veldhoven is uiteraard kosteloos. Ligt je bestelbedrag lager dan 90 euro, dan rekenen wij 4,95 euro verzendkosten.

Na ontvangst van je bestelling en betaling streven wij er naar het product binnen uiterlijk 48 uur aan je te verzenden. Omdat het aanbod van producten erg breed is kan het soms voorkomen dat een product niet direct in ons magazijn op voorraad is en besteld moet worden bij de leverancier. In dat geval doen we vaak een verzoek aan de leverancier om het product direct naar jou te verzenden om de levertijd zo kort mogelijk te houden en het product zo snel mogelijk bij je te kunnen leveren.Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Een artikel wordt pas opgestuurd als je betaling succesvol is afgerond. Bij een succesvolle iDeal- betaling is de betaling direct verwerkt. Bij bijvoorbeeld een overboeking is dit niet altijd direct het geval. Als er in dat geval na 7 dagen na het bestellen nog geen betaling heeft plaatsgevonden, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Levertijden en verzendkosten naar België

Ook voor onze Belgische klanten geldt dat wij bij een bestelling boven de € 90,- gratis verzenden. Ligt je bestelbedrag lager dan 90 euro, dan rekenen wij ook voor onze zuiderburen slechts 4,95 euro verzendkosten.

Ondanks dat het pakket de landsgrenzen moet passeren worden dezelfde levertijden gehanteerd naar België als voor zendingen binnen Nederland.

Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen