• Filter
Filter de resultaten

Verwijder alle filters

Merk
Even geduld

de producten worden geladen

1 artikelen

Sort on

Durex condoms Latexvrije Condooms - 12 stuks
13,99

Direct leverbaar

Hulp nog om het juiste product te vinden?
Hulp nog om het juiste product te vinden?

Stel je vraag hier.

Latexvrije Condooms: Veiligheid zonder Allergieën

Voor degenen die gevoelig zijn voor latex of een latexallergie hebben, bieden latexvrije condooms de perfecte oplossing. Deze condooms zijn gemaakt van materialen zoals polyurethaan en polyisopreen, die dezelfde mate van bescherming en comfort bieden als traditionele latex condooms, maar zonder het risico op allergische reacties.

Waarom Kiezen voor Latexvrije Condooms?

  • Allergievrij: Perfect voor mensen met een latexallergie of gevoeligheid, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over irritatie of reacties.
  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van materialen zoals polyurethaan en polyisopreen, bieden deze condooms uitstekende bescherming en zijn ze dun en sterk.
  • Comfortabel: Latexvrije condooms zijn ontworpen om comfortabel en natuurlijk aan te voelen, zodat je kunt genieten van een plezierige ervaring.
  • Betrouwbaar: Net als latex condooms, bieden latexvrije condooms effectieve bescherming tegen SOA's en ongewenste zwangerschap.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn latexvrije condooms?
Latexvrije condooms zijn gemaakt van alternatieve materialen zoals polyurethaan en polyisopreen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een latexallergie.

2. Zijn latexvrije condooms even veilig als latex condooms?
Ja, latexvrije condooms bieden dezelfde bescherming tegen SOA's en ongewenste zwangerschap als latex condooms en zijn grondig getest op betrouwbaarheid.

3. Voelen latexvrije condooms anders aan dan latex condooms?
Latexvrije condooms zijn dun en sterk, en zijn ontworpen om een natuurlijk gevoel te bieden dat vergelijkbaar is met latex condooms.

4. Waar zijn latexvrije condooms van gemaakt?
De meeste latexvrije condooms zijn gemaakt van polyurethaan of polyisopreen, beide materialen die sterk, flexibel en hypoallergeen zijn.

5. Kunnen latexvrije condooms scheuren of breken?
Zoals bij alle condooms is het belangrijk om de instructies te volgen en voorzichtig te zijn bij het aanbrengen. Latexvrije condooms zijn echter sterk en betrouwbaar wanneer correct gebruikt.

6. Waar kan ik latexvrije condooms kopen?
Onze latexvrije condooms zijn beschikbaar in onze webshop en worden discreet verzonden. Bekijk ons assortiment en kies de optie die het beste bij jou past.

Filter resultaten (1)
Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen