Matentabel

Niets is zo uniek als de maten van een mens, verschillen tussen man en vrouw, groot en klein, enzovoorts. Om je een eindje op weg te helpen hebben we op deze pagina van onze merken de matentabellen neergezet. Aan de hand van deze matentabellen kun je per merk kijken welke maat voor jou het best passend is! De vermelde maten zijn gemiddelde maten.

Sommige merken of kledingstukken vallen duidelijk groter of kleiner uit, door de feedback die we van onze klanten hebben gekregen kunnen we jou beter informeren. Mocht een kledingstuk duidelijk anders vallen dan in de matentabel is weergegeven dan vind je deze feedback ook in de productinformatie bij het kledingstuk.

Als je tussen twee maten valt (bijvoorbeeld tussen M/L), en daarbij een volle buste hebt, adviseren wij de grootste maat te kiezen (L).

Zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel je? Mail ons gerust je maten en het product/ de producten waar je in geïnteresseerd bent, we geven je graag vrijblijvend maatadvies!

Hoe neem ik mijn maten op? 
Borst/ cupmaat
Om je borst-/ cupmaat te berekenen, meet je jouw borstomvang op het volste gedeelte van jouw borst op. Meestal is dit ter hoogte van je tepels. Let erop dat je het meetlint niet te strak of te los vasthoudt. Ook hier helpt de spiegel erbij dat je het meetlint goed recht houdt. De omvang in centimeters wordt bij een BH-maat ook wel weergegeven met een letter.

Onder borstmaat
Om je onder borstomvang op te meten, meet je de omvang van je lichaam net onder je borsten. Sta met het opmeten voor een spiegel zodat je goed ziet wat je doet en er zeker van bent dat je het meetlint recht houdt. Ook is het belangrijk om in de gaten te houden dat je het meetlint niet te los, maar ook niet te strak houdt. De onder borstomvang wordt als een nummer in centimeters weergegeven.

Taille
Als je je taillemaat wilt weten meet je de omvang ter hoogte van je navel, je kunt hierbij ook de bovenkant van je bekken aanhouden.

Heupen
Voor de heupmaat neem je de omvang van het breedste gedeelte van je heupen.

Matentabel BurlesqueOnline
Heb je een kledingstuk waar geen specifiek merk bij vernoemd staat? Voor deze producten kun je onze eigen matentabel aanhouden.

BH-maten omgezet naar confectiematen
Bij BurlesqueOnline worden niet altijd de reguliere BH-maten gebruik, kun je dus je eigen BH-maat niet terugvinden in de webshop? Dan kun je deze tabel gebruiken. Je BH-maat wordt hiermee omgezet naar een confectiemaat.

Bijvoorbeeld; je eigen BH-maat is 80D, je kiest in dat geval in de kolom "BH-maat omvang" de juiste regel. Deze regel ga je af tot je aan de bovenkant in de kolom van de juiste cupmaat zit. In dit geval komt dit overeen met een borstomtrek van 100-102cm. Je kijkt naar de kleur van dit vakje en vergelijkt deze met de legenda onder de tabel. De BH-maat 80D komt dus overeen met confectiemaat XL.

Matentabel Grey Velvet

Matentabel SaresiaMatentabel Mask ParadiseMatentabel BelsiraMatentabel Dirndline


Algemene voorwaarden | Privacy policy & cookies |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen