De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Kleur
Maat
Prijs
tot

Saresia

Sorteer op:
134 artikelen
 

Saresia - stout van nature

De exclusieve Saresia-ontwerpen zijn speciaal gemaakt voor uw wilde nachten. De outfits in onze Gogo- en Clubwear-collectie weten de excentrieke kant van je vrouwelijkheid te benadrukken en zullen ervoor zorgen dat iedereen goed op je ingang let. Bereid je voor om weggevaagd te worden door onze aantrekkelijke vormen en nauw gesneden kleding.

Onze productlijnen variëren van strakke vinyl- en wetlook-combinaties met warme uitsparingen over sexy feestkleding tot onze zeer verleidelijke en onthullende visnet- en mesh-outfits. We hebben alles wat je zou kunnen wensen als een gogo-meisje, poledancer, stripper of als je er gewoon op uit bent om echt te schitteren tijdens je avondje uit in de club. Als je op zoek bent naar dat speciale iets dat opvalt, combineren de outfits die Saresia te bieden heeft, een erotische aantrekkingskracht met een fascinerende stijl voor een onweerstaanbare look die je de adem beneemt.

We bieden een brede selectie korte jurken, strakke lichamen, warme overalls, extravagante rokken, tops, bodystockings, excentrieke combinaties en nog veel meer ...

Ontdek jouw stoute kant ....